E- QSL FOR A TEST BROADCAST FROM WBCQ FROM MAINE, USA.

When a medium wave or a short wave station does a test broadcast, I always try to prepare a detailed reception report! For example, WBCQ from Monticello, Maine, USA tested on February 27, 2022 the reception conditions on 4790 kHz. I got this e-QSL:

Advertentie

2 gedachten over “E- QSL FOR A TEST BROADCAST FROM WBCQ FROM MAINE, USA.

 1. het is gewoon teleurstellend om te zien dat ontvangst-rapporten hedendags geen echte waardering meer genieten. zon klein textje en toch hebben ze de plaats waar hun zender werd beluisterd nog fout geschreven.

  ik verstuur bijna geen RR meer, omdat er meestal niet eens een reactie gaat oplopen. zon 20tal rapporten opgestuurd tijdens december, januari en februari maar geen enkel reactie.

  wat is er toch allemaal aan de hand met die mensen? ooit aan Deutche Welle geschreven vanwege de laatste uitzending ooit via Ascension, QSL in retour voor “SAO TOME” wat niet klopt. hetzelfde med de laatste uitzending ooit via Meyerton. staat er Issoudun op. t is allemaal voor niks. die mensen kenen hun eigen schedule niet eens.

  ik heb 16 DIN-mappen met QSL maar ik vrees dat dit onz alle hobby op een naast zomaar gedaan is.

  wat krijg je niet alles aan foute QSLs deze dagen, 60 % schrijven mijn naam fout, maar niet eens dit, helemaal een ander naam von de DX die dus voordien hun formulier kreeg verzonden, 20% schrijven mij een heel ander toestel op, wat ik niet eens heb.

  juist vandaag de reactie in de brievenbusse van de ORF voor een rapport van hun 18uur uitzending op de 5940, en wat staat erop? dat ik volgens hun 13730 s middags heb ontvangen. belachlijk, sorry. maar dat is de moeite niet waard.

  Like

  1. Inderdaad Sylt2017, Ik ondervind dat hier ook! Vele stations doen zelfs de moeite niet meer om te reageren op een ontvangstrapport

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s